"Най-слабият Лудогорец" стори "немислимото" - чак от 14-ия опит в Първа лига


"Най-слабият Лудогорец" стори "немислимото" - чак от 14-ия опит в Първа лига
Снимка: колаж: SportLive.bg; снимки: БГНЕС

558 0

Лудогорец вече е в историята на българския футбол, като е единственият клуб, който е успявал да стане шампион на страната ни в 13 поредни случая. Въпреки това критики към "орлите" не липсват.

Лудогорец никога не е бил толкова категоричен в Първа лига

Все по-често се среща мнението, че разградчани са били много по-класен и стойностен отбор през първата половина от хегемонията си, както и че с всяка следваща кампания свалят нивото. По всичко изглежда обаче и през този сезон няма да има кой да ги спре.

Интересното е, че всъщност през тази кампания записаха постижение, което бе невъзможно за тях до момента. А именно - да потеглят с цели 28 точки от общо 30 възможни след първите 10 кръга.

Лудогорец все още няма поражение у нас, като не успя да вземе пълния комплект точки единствено срещу Черно море, с който завърши наравно. "Орлите" вече победиха тимове като ЦСКА, Левски, Локомотив Пловдив.

Най-много до този точков актив се доближава тимът от сезон 2021/22, когато след 10 кръга Валдас Дамбраускас и Станислав Генчев бяха събрали 27 пунтка. Тогава след 9 победи и 1 загуба от Славия. А как сегашният наставник Йовичевич сравни Лудогорец с Дортмунд и Леверкузен?

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички