"Не ме провокирайте": Дерменджиев изненада на пресконференцията преди Лудогорец - Карабах


"Не ме провокирайте": Дерменджиев изненада на пресконференцията преди Лудогорец - Карабах
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

3724 0

Старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев даде пресконференция преди реванша за своя отбор срещу Карабах от третия квалификационен кръг на Шампионска лига. Първата среща бе спечелена от "орлите" с 2:1, а реваншът е в Разград на "Хювефарма Арена".

Дерменджиев говори преди реванша с Карабах

"Даже се затвърждава мнението ми след първия мач. Мога категорично да кажа, че Карабах е отбор с голям международен опит и турнирен тим. Трябва много късо да кажа "да" (бел.ред. дали има решение за контузията на Текпетей).

Още: Лудогорец ще започне спешни преговори, за да не изпусне една от звездите си за малко пари

"Ние сме отбор, който има много състезатели, така че ще трябва да се справим без Текпетей. Изключително неприятна контузия и като качеството на играча, който имахме. Бърни е едно много добро момче и е личност в съблекалнята. Това е тежка контузия и отборът е съпричастен с него. Изключително много съм запознал играчите с играта на Карабах като гост. Те не се притесняват от нищо и наистина всеки мач имат вкарани голове. Това е изключително важен мач за нас. Играчите са в добра кондиция" - започна той.

След това изненада журналистите, тъй като получи въпрос колко сложно е да избира между двамата вратари, тъй като и двамата се справят добре. "Не ме провокирайте, имам готов отговор" - сподели той.

"Карабах е изключително добре подреден европейски отбор. Това го правят всички отбори и им прави чест. Аз добре знам историята каква е. Добре познавам треньора и работата му. Това говори за много голям професионализъм" - завърши Дерменджиев.

Неяснота около провеждането на Лудогорец - Левски и дали ще бъде отложено дербито

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички