Необичайни притеснения измъчват Дерменджиев преди Берое


Необичайни притеснения измъчват Дерменджиев преди Берое

795 0

Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев призна, че има притеснения преди мача с Берое от 26-ия кръг на "А" група. Те са свързани с постоянните победи на тима, които едва ли не са "рутинни".

"Има какво да ме притеснява – че отборът постоянно бие, едва ли не рутинно. Това е много добре за самочувствието на футболистите, но концентрацията им трябва да бъде на ниво, защото имахме няколко мача, срещу Пирин и Славия, в които влязохме в немаксимална концентрация. Това е психологически момент. Това е влизане в мача като предварителни победители", коментира Дерменджиев.

Той е на мнение, че мачът със "заралии" ще е най-трудния за отбора през пролетния полусезон, въпреки че в два от последните няколко сблъсъка помежду им Лудогорец разгроми старозагорци - 5:0 и 4:0.

"Много добре е, че имаме 5 поредни победи, но аз винаги казвам, че противниците са силни. Берое е отбор, който играе много силно като домакин. Те също искат да печелят точки и да се класират колкото може по-напред. Берое е много силен отбор, имат добър треньор, добре се мотивират, играят много добър футбол, организирани са и в двете фази".

"Това са минали мачове. Мисля, че този мач ще бъде много по-различен и за нас ще бъде много труден", категоричен е той.

Треньорът сподели, че няма проблеми с контузени или болни играчи, освен тези с Мисиджан и Сисиньо.

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

"Възстановяването на Сисиньо и Мисиджан продължи доста дълго. По мое предположение поне още месец ще отсъстват", посочи специалистът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички