Непълен "Анфийлд" посреща Лудогорец?


Непълен "Анфийлд" посреща Лудогорец?

2855 0

Феновете на Ливърпул все още не са изкупили всички билети за срещата с Лудогорец в турнира Шампионска лига.

Английският тим е свикнал да играе домакинските си срещи на "Анфийлд" пред пълни до краен предел трибуни, но очевидно българският шампион не е достатъчно сериозен дразнител. Преди Лудогорец, "мърсисайдци" имат двубой от Висшата лига срещу Астън Вила, за който ценните хартийки отдавна са изчерпани. Любопитен факт обаче е, че феновете са изкупили и всички билети за двубоя на Ливърпул с Уест Хам, който е няколко дни след този с разградчани. Продадени са пропуските и за градското дерби с Евертън, което ще се състои след две седмици.

Друг мач на "червените", за който до този момент няма сериозен интерес, а билетите са пуснати в продажба, е този за Купата на Лигата срещу Мидълзбро, но към този турнир английските фенове като цяло не проявяват сериозен интерес.

Все пак до срещата с Лудогорец има още няколко дни и не е изключено феновете да променят мнението си и да напълнят любимия си стадион, като ако това стане, вероятно поводът ще бъде не толкова съперникът, колкото завръщането на Ливърпул в Шампионска лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички