Нов талант избра Лудогорец пред ЦСКА, Томов го заболя


Нов талант избра Лудогорец пред ЦСКА, Томов го заболя

1701 0

Един от големите таланти на ЦСКА - Тодор Кръстев, смени "червените" с Лудогорец. Дясното крило бе голмайстор на "армейците" в отбора на родените през 1998 г. През есенния дял в елитната група до 17 години той наниза 13 гола, а добрите му изяви му донесоха повиквателна и за юношеския национален тим. От няколко дни обаче Кръстев води подготовка с новите си съотборници от Разград.

Президентът на "червените" Александър Томов научи от медиите, че младокът е преминал в основния конкурент за титлата. "Жалко, момчето наистина се представяше доста добре. Бъдете сигурни, че работим здраво, за да ограничим до минимум изтичането на таланти от школата ни. В случая обаче няма как да го спрем, защото е непълнолетен и законът не ни позволява. Родителите са тези, които преценяват къде да играе синът им. Те са избрали Лудогорец, пожелавам им успех", коментира той пред "Преса".

Кръстев не е първият футболист, който су тръгва от школа на "Армията", за да продължи при "орлите". В края на 2011 г. същото направиха шестима от шампионския състав на "червените" при набор 1996 плюс треньорът им Милан Чирич. През лятото на 2012 г. към тях се присъединиха още няколко техни връстници.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички