Официално: Лудогорец представи двама нови - те искат Шампионска лига и титла (СНИМКИ)


Официално: Лудогорец представи двама нови - те искат Шампионска лига и титла (СНИМКИ)
Снимка: БГНЕС

887 0

Българският шампион Лудогорец официално представи двете нови попълнения - Дерой Дуарте и Едвин Куртулуш. Първият е национал на Кабо Верде, а вторият - на Швеция. Те получиха фланелки на тима от спортния директор Георги Караманджуков.

И двамата си поставиха високи цели - искат пробив в Шампионска лига и попадане в груповата фаза, както и успешно представяне в българската Първа лига. Ето какво точно написаха разградчани + първите думи на новите им играчи:

Лудогорец представи Дуарте и Куртулуш

Още: 46 милиона - 6 играчи: Лудогорец тотално разпиля ЦСКА и Левски

"Лудогорец представи официално новите си попълнения - националите на Кабо Верде и Швеция Дерой Дуарте и Едвин Куртулуш. Двамата получиха фланелките на тринадесеткратните шампиони от спортния директор Георги Караманджуков, който ги приветства с добре дошли и им пожела успех. Двамата вече направиха първа тренировка с Лудогорец, като се очаква да вземат участие в оставащите контроли на “орлите” в Австрия - срещу швейцарския Санкт Гален на 26 юни и румънския Университатя (Крайова) на 29 юни.

“Дойдох в Лудогорец, защото това е много амбициозен отбор. Главната ни цел е да влезем в групите на Шампионската лига и да бъдем номер едно в България”, заяви Дуарте.

“Колективът в Лудогорец е страхотен. Има много силни футболисти и аз вярвам, че заедно можем да постигнем големите си цели в Европа и българското първенство”, допълни Куртулуш" - гласи съобщението от "орлите".

Още: ЦСКА догони Лудогорец по таван на заплатите - дава до 30 000 евро на легионер

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички