Петричев: Шокирани сме, санкцията е сурова


Петричев: Шокирани сме, санкцията е сурова

3957 0

Лудогорец ще обжалва санкцията, наложена им от УЕФА и отнасяща се до затварянето на сектор "А" на стадион "Васил Левски" за домакинския мач с Реал (Мадрид). Това съобщи пред "Дарик" изпълнителният директор на клуба Ангел Петричев.

"Ние ще обжалваме. Имаме срок, в който ще влезем. Ще си подготвим нашата защита, тъй като нашата публика не се слави нито с използването на пиротехника, нито е склонна към агресия. За първи път имаме такова наказание и сме шокирани", заяви директорът.

Той сподели, че наказанието със сигурност ще се отрази върху кампанията за продажба на билети. "Този хубав сектор А, към който имаше интерес от привържениците, няма да бъде пуснат в продажба“, допълни Петричев.

"Наистина сурова санкция. В навечерието с мача с Реал Мадрид 6500 българи по-малко ще гледат европейския клубен шампион. Изненадан съм, защото нашата публика не е имала такива прояви.

Ние сме изискали мотивите на Дисциплинарната комисия, но предполагам, че санкцията е за скандирането към агитката на Стяуа. По-лошото тук е, че нашата публика бе провокирана и скандирането беше еднократно. След наша намеса бе преустановено", каза още изпълнителният директор на българския евроучастник.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички