Резерва в Лудогорец може да заиграе с Ето'О


Резерва в Лудогорец може да заиграе с Ето'О

2230 0

Завършилият на трето място в турската Суперлига Анталияспор иска да привлече халфа на Лудогорец Андрей Препелица. Отборът от курортния град обаче не желае да плаща трансферна сума за румънеца, пише "Меридиан мач".

Още преди година ръководството на "скорпионите" бе в напреднали преговори с Препелица, но той избра да продължи кариерата си в българския шампион. След неособено добър първи сезон обаче сега кариерата на Препелица е на кръстопът.

Звезда на Лудогорец: Искаха ме 6 месеца, а не ме пускат в игра!

Румънецът иска да остане в Разград и да се бори за титулярното си място, но поне към момента изглежда трудно да се очаква, че някои измежду Светослав Дяков или Лукас Саша ще седне на пейката за сметка на бившия втори капитан на Стяуа.

Селекцията на Анталияспор е доста силна. Капитан на тима е легендата Самуел Ето'о. В състава личи и името на бившия вратар на Славия и ЦСКА Райс Мболи. След участието на Препелица на Евро 2016 обаче той вече е по-апетитна хапка за желаещите да го привлекат.

Развитие около бъдещето на халфа ще има след мачовете между Лудогорец и Цървена звезда, когато ще е ясно и къде ще са „орлите" - на път към Шампионската лига или към Лига Европа.

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички