"Sbnation": Лудогорец има малки шансове да излезе от групата


"Sbnation": Лудогорец има малки шансове да излезе от групата

2084 0

Американското издание "Sbnation" стана поредната медия, която отписва шансовете на Лудогорец да излезе от групата си в Шампионска лига. Според изданието "шансовете на тима са малки" и треньорът Георги Дерменджиев трябва да реши дали да наблегне на участието си в българския шампионат, или да се съсредоточи върху европредставянето си.

Ето какво пише liverpooloffside.sbnation.com, който разглежда претоварената програма на всички участници в групата на Лудогорец.

"Няма да обиждам никого, като се преструвам, че не знам нищо за българския футбол и "А" група, пише авторът на материала. - Лигата не е точно в топ 5 на първенствата в Европа и наличието на Лудогорец в груповата фаза се разглежда като възхитителна новост, особено като се има предвид начинът, по който стигна до тази фаза. Шансовете на Лудогорец да излезе от групата са малки и така мениджърът Георги Дерменджиев трябва да реши колко важно е да направи добро представяне на континента или да реши, че е по-добре да се съсредоточи върху първенството.

АПОЕЛ демонстрира преди няколко години, че тъмните коне не само могат да се измъкнат от групите си, но да достигат и до четвъртфиналите, като техните резултати могат да послужат за вдъхновение на клуб като Лудогорец", се казва в материала.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички