Ще грабне ли Лудогорец 18(!) милиона? Шеф на "орлите" отговори


Ще грабне ли Лудогорец 18(!) милиона? Шеф на "орлите" отговори
Снимка: БГНЕС

3981 0

Въпреки че се смяташе, че Бернард Текпетей и Якуб Пьотровски предизвикват най-голям интерес от състава на Лудогорец и към тях ще има най-примамливи финансови оферти, информацията за офертата на Уест Хем за Руан Секо взриви българското пространство.

Според нея "чуковете" предлагат колосалните 9 милиона евро, което се равнява на близо 18 милиона лева, за да разполагат с атакуващия футболист на "орлите". Подобна сделка в посока Висшата лига би почупила и всички рекорди за българския футбол.

Оказва се обаче, че в Лудогорец нямат намерение да продават. Спортният директор на разградчани Георги Караманджуков призна, че има огромен интерес към Руан Секо, както и към други техни играчи, но и допълни, че стопират изходящите трансфери, освен за състезатели, които не са в плановете на Георги Дерменджиев.

Още: Кирил Домусчиев: Не ми харесва, когато клубовете не уважават феърплея

Лудогорец не иска да продава Руан Секо на Уест Хем

Руан Секо няма да бъде продаван от Лудогорец

"Има огромен интерес към Руан и към други наши футболисти, което е логично предвид силното ни представяне. Ние обаче сме прекратили разговори с всички кандидати за играчите ни. На този етап стопираме изходящите трансфери, освен за играчите, които не попадат в плановете на треньора.

Целта ни е да запазим отбора и да добавим няколко попълнения, за да преследваме максимално добро представяне в Шампионската лига" - обясни Караманджуков пред "блиц". Ще бъде любопитно дали Лудогорец ще приеме оферта на Уест Хем за Руан Секо, ако получат още по-добра оферта от 9 милиона евро.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички