Сираков заговори за кризисни моменти срещу Левски и какво иска да се подобри в Лудогорец


Сираков заговори за кризисни моменти срещу Левски и какво иска да се подобри в Лудогорец
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

2309 0

Временният треньор на Лудогорец – Захари Сираков, осната доволен от представянето им срещу Левски и победата с 1:0. Той сподели, че разградчани са показали добро ниво след отпадането им от Шампионска лига.

"Тук е моментът да поздравя целия отбор. Днес видях отбор, който се бореше. Имаше кризисни моменти. Момчетата се справиха перфектно. Преди 3 дни имаше мач от 120 минути. Пьотровски и Антон Недялков са контузени, имаме проблеми. Играхме срещу лидера и по-свеж, доста агресивен отбор. Имаме върху какво да наблягаме. Ще гледаме да възстановим бързо тези момчета. Не на последно място, да поздравя ръководството на Лудогорец! Гласуваха ми доверие в такъв важен момент“, започна Сираков пред "Диема спорт".

"Бяха уморени момчетата и физически, и психически. Пролича си в нашата игра. Левски на моменти беше по-свеж от нас. Аз, като треньор тук, няма как да не съм доволен, че разполагаме с толкова добри футболисти. Сега се съобразяваме с Лудогорец, с какви играчи разполагаме. Искам по-агресивно и напред да играем.

„Бат Жоро е най-успешният треньор на Лудогорец. Тази победа е и за него. Каквото и да кажа, ще е малко.Ние сме приятели. Като дойде в Левски бяхме в стая, имаме си уважение“, заяви пък Сираков по адрес на колегата си начело на Левски Станислав Генчев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички