След нелепата работа на Лудогорец - ЦСКА: Наказват Волен Чинков?


След нелепата работа на Лудогорец - ЦСКА: Наказват Волен Чинков?
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

8930 0

Главният рефер на мача Лудогорец - ЦСКА - Волен Чинков, е пред наказание. Това ще се случи, ако съдийският наблюдател Мартин Богдев му пише реална оценка, пише "24 часа".

Прегрешенията на Чинков

Във въпросната среща два пъти негово решение бе променено от ВАР арбитрите Георги Кабаков и Мартин Маргаритов. Първо, при червения картон на Кордоба от "червените", който бе пресилен, а след това при играта с ръка на Фернандо Каранга при дузпата за Лудогорец.

Най-малкото съдията трябваше да даде 4 червени картона

Странно бе поведението на съдията и при скандалите около дузпата. Той трябваше да предупреди Густаво Бусато, задето опита да влияе на Квадво Дуа, а също и ганаеца с швейцарски паспорт, защото тръгна да дразни вратаря, след като вкара от бялата точка.

При мелето Чинков показа само два червени картона - на Бърнард Текпетей и на Фернандо Каранга, но мнението на бивши рефери е, че при подобен инцидент те трябва да са минимум четири, пише изданието.

Освен това, най-активни в спречкването бяха Якуб Пьотровски и Амос Юга, а само играчът на ЦСКА получи картон, при това жълт. Каранга пък получи здрав удар от съперник и в такива моменти съдията може да прегледа ситуацията с ВАР, но не го направи. Кабаков и Маргаритов също не дадоха знак. Грозните сцени по време на дербито на върха вижте в линка. 

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички