Срещу 0 лева трансферна сума: Лудогорец представи първото си лятно попълнение


Срещу 0 лева трансферна сума: Лудогорец представи първото си лятно попълнение
Снимка: ludogorets.com

2996 0

Чрез публикация в официлния сайт на клуба, ръководството на Лудогорец обяви първото лятно попълнение в състава на Георги Дерменджиев!

"Орлите" взеха вратар за 0 лева

Става въпрос за 30-годишния вратар Хендрик Бонман!

За последно той е носил екипа на австрийския Волфсбергер, но договорът му е изтекъл и сега акостира на "Хювефарма Арена" като 'свободен агент'.

Интересно е да се отбележи, че в миналото Бонман е бил част от Борусия Дортмунд (няма нито един мач за първия, но 67 за втория тим на "жълто-черните").

Хендрик Бонман

"Много се вълнувам да стана част от Лудогорец. Още при първия разговор с ръководството на клуба почувствах, че мястото ми е тук. Амбициозните цели на клуба напълно отговарят на моя манталитет и начин на работа. Очаквам с нетърпение вълнуващите предизвикателства през следващия сезон и ще дам всичко от себе си, за да ни помогна да постигнем големите си цели", бе първият коментар на стража пред сайта на "орлите".

ОЩЕ: Кирил Домусчиев: Парите никога не стигат, в Лудогорец те са на второ място, на първо е...

Ето какво гласи цялата публикация на Лудогорец:

"Лудогорец реализира първия си входящ трансфер преди преди новия сезон. Тринадесеткратните шампиони привлякоха като свободен агент германския вратар Хендрик Бонман. За последно стражът игра за елитния австрийски Волфсбергер АК. Във вторник Бонман мина успешно медицинските изследвания и фитнес тестовете в София, след което подписа своя договор. Роденият на 22 януари 1994 година вратар ще бъде представен пред медиите на пресконференция в началото на лятната подготовка на Лудогорец, която започва на 10 юни в столицата. Нендрик Бонман ще играе с номер 39.

ОЩЕ: Потвърдено: Лудогорец започва със "слабак" в Шампионска лига - пресен еврокошмар на Левски е там

"Много се вълнувам да стана част от Лудогорец", бе първият коментар на Бонман "Още при първия разговор с ръководството на клуба почувствах, че мястото ми е тук. Амбициозните цели на клуба напълно отговарят на моя манталитет и начин на работа. Очаквам с нетърпение вълнуващите предизвикателства през следващия сезон и ще дам всичко от себе си, за да ни помогна да постигнем големите си цели".

Вратарят започва кариерата си в родния Рот Вайс (Есен), след което последователно играе за Борусия (Дортмунд), Мюнхен 1860, Вюрзбургер Кикерс и Волфсбергер АК. През последния сезон Бонман има 24 мача за австрийския Волфсбергер АК.

Вратарят има и два трофея в своята кариера. Като част от Борусия (Дортмунд) той печели Суперкупата на Германия през сезон 2014/2015 и Купата на Германия през 2016/2017 г.".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - 23 трофея, стотици милиони лева: Разказ от Кирил Домусчиев - шокира с колко пари е започнал в Лудогорец

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички