Треньорът на Лудогорец U19 се изцепи: Бием Реал с 2:1


Треньорът на Лудогорец U19 се изцепи: Бием Реал с 2:1

6372 0

Изключително доволен от играта на своя тим при загубата от Реал (Мадрид) с 0:3 остана треньорът на Лудогорец до 19 години Атанас Димов. Той отбеляза, че отборът му е показал прогрес в играта си в сравнение с представянето си срещу Ливърпул (0:4), но е откровен, че Реал заслужено е победил.

"Доволен съм, раздадоха се момчетата. 0:3 е напълно реален резултат. Имахме нашите шансове, можехме да отбележим. Все пак нашият отбор играе в този турнир благодарение на фантастичното представяне на мъжкия тим и не е граден да играе в Шампионска лига. Освен това имаме и проблеми с контузени играчи", обясни Димов пред bTV Action.

"Ние печелим от всеки мач. Постигаме опит, градим манталитет. Догодина ще бъдем доста по-силни, ако сме в турнира", обеща специалистът.

Димов е оптимист, че младежите на Лудогорец ще реализират първия си гол и ще вземат първата си точка в турнира.

Той показа завиден оптимизъм по отношение на шансовете на мъжкия отбор довечера да постигне успех срещу европейския клубен шампион.

"Мисля, че Реал (Мадрид) ще спечели групата, макар нещата да зависят и от мачовете им с Ливърпул. Прогнозата ми за довечера е 2:1 за Лудогорец. Това е моето желание", коментира той.

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички