Треньорът на Лудогорец за скъпо разочарование: По-добър е от Винисиус, ще вземе "Златната топка"


Треньорът на Лудогорец за скъпо разочарование: По-добър е от Винисиус, ще вземе "Златната топка"
Снимка: ludogorets.com

434 0

Любопитно изказване направи новият треньор на Лудогорец - Игор Йовичевич, когато воденият от него Шахтьор (Донецк) беше пред продажбата на Михайло Мудрик в Челси срещу 100 милиона евро.

Думите на Йовичевич изобщо не се оправдават

Хърватският наставник заяви "най-отговорно", че крилото един ден ще вземе "Златната топка" и че е по-добър в онзи момент от Винисиус Жуниор. Ситуацията в момента е такава, че бразилецът е сред фаворитите за отличието, а украинецът разочарова при "сините" и е пред раздяла с клуба.

Йовичевич предрече на Мудрик

Още: Ултрасите на Славия Прага с брутална гавра по Лудогорец насред Разград (СНИМКА)

"Той наскоро каза, че иска да се присъедини към Арсенал, че това е било негово желание, но Шахтьор все още се чуди. Видяхте, че Челси го искаше много. В крайна сметка, за историята на Мудрик не е важно къде е отишъл, това ще бъде трансфер от 100 милиона евро, което е голяма работа за Шахтьор и за всички нас, разбира се, и за Мудрик", каза Йовичевич, цитиран от germanijak.hr.

"Мудрик е най-добрият украинец след Шевченко"

"Той е най-добрият украински играч след Шевченко, предричам му страхотна кариера и в някои неща е по-добър от Шевченко, а има малко играчи, които са по-добри от Мудрик в Европа. Отговорно твърдя, че Мудрик вече е по-добър играч от Винисиус! Е, Винисиус е страхотен, но Мудрик има нещо, което той няма", продължи наставникът.

"Винисиус вкарва гол от 25, 30 метра. Мудрик вкарва с двата крака, той също е смъртоносен и има толкова много добри неща в играта си, че за мен той вече принадлежи към върха. Не мога да кажа, че някой на тази позиция е много по-добър от Мудрик. И като се има предвид, че съм убеден, че той ще се подобри, тогава не трябва да се изненадвате, че наистина го виждам сред кандидатите за Златната топка през следващите години", категоричен бе той. Йовичевич наскоро вбеси Кристиано Роналдо и Ал Насър. 

УАУ: Лудогорец дължи колосална сума пари на Кирил Домусчиев - ето колко десетки милиона

Официално: Сираков е заменен - Лудогорец има нов треньор

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички