В Англия: Лудогорец не е каприз на Домусчиев


В Англия: Лудогорец не е каприз на Домусчиев

2090 0

Лудогорец не е отбор, създаден единствено да задоволи капризите на богатия си собственик, а е проект с дългосрочна перспектива за растеж на всички фронтове. Това написа авторитетният британски вестник "Ливърпул Ехо", който помести обширна статия за българите.

"Кирил Домусчиев не е обикновеният Чичко Паричко, харчещ средства само защото ги има и желае да начеше егото си. Плановете му се разпростират далеч. Клубът и сега купува най-добрите играчи на българския пазар за големи трансферни суми. Но едновременно се опитва да подсигури и постоянни приходи от спонсорство, да подобри материалната, организационната и спортно-техническата си база", твърди изданието.

Авторът припомня, че българският футбол в последните години е известен най-вече с корупция, насилие и връзки с организираната престъпност. Според него Лудогорец се явява като символ на бавно настъпващата промяна.

Наред с героя от плейофите Козмин Моци вестникът посочва и други футболисти като опасност за Ливърпул - капитана Светослав Дяков, бразилеца Марселиньо и холандеца Мисиджан.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички