В Румъния пак се бъркат, че Кешеру ще смени Лудогорец със Стяуа


В Румъния пак се бъркат, че Кешеру ще смени Лудогорец със Стяуа

1602 0

Румънските спортни издания продължават да се уповават на слуховете, че собственикът на Стяуа Джиджи Бекали е поел кампания за връщането на Клаудиу Кешеру в румънския гранд.

Последната новина по темата е от "Диджи Спорт", според който Бекали иска да вземе Кешерю под наем за един сезон. Той дори бил готов да плати цялата заплата на Кешерю - 300 хиляди евро на година, за да се сдобие с правата на 29-годишния голмайстор, макар и само временно.

ИЗВЪНЗЕМНАТА ЗАПЛАТА НА КЕШЕРУ ГО СПИРА ЗА СТЯУА

"Диджи Спорт" цитира сръбския "Новости", който пък се интересува от аферите на Лудогорец заради сблъсъка с Цървена звезда от третия квалификационен кръг на Шампионска лига.

Твърде вероятно е "Новости" да се позовава на български спортни медии, защото предполага, че Лудогорец няма да иска да задържи високоплатените Кешеру и Андрей Препелица, ако не се класира за групите на Шампионска лига.

Sportlive.bg припомня, че наскоро Бекали заяви, че не може да си позволи да плаща високата заплата на Кешеру (60 хиляди евро месечно) и само това го спира да опита да го вземе под наем. По думите на Бекали 60 хиляди евро е месечната заплата на Кешеру, затова няма как 300 хиляди евро да са годишният му доход в Разград.

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Бекали обаче бе заявил, че е готов да плати 300 хиляди евро от годишната заплата на Кешеру и останалите да бъдат покрити от Лудогорец, така че е вероятно "Новости" да е объркал в превода за какво точно са въпросните 300 хиляди евро (или пък "Диджи Спорт" да е объркал превода от сръбски).

Агентът на Кешеру бе цитиран от "Тема:Спорт" във вторник сутрин, че не е говорил с никого от Стяуа за нападателя и че той мисли само за Лудогорец, а и румънският гранд не може да си позволи да плаща заплатата му.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички