Венци Стефанов разкритикува големи БГ клубове, коментира и Кирил Домусчиев


Венци Стефанов разкритикува големи БГ клубове, коментира и Кирил Домусчиев
Снимка: колаж: SportLive.bg, снимки: LAP.bg и БГНЕС

1220 0

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов похвали своя клуб и намекна за големи бъдещи трансфери на двама играчи от "белите". Освен това е изказа по-критивно за Берое и Ботев Пловдив и донякъде похвали Кирил Домусчиев и Лудогорец.

"Славия е единственият клуб в България, който има собственост. Апетитна хапка е за всеки един. Разбирам, че в някои клубове в България някои хора нямат думата. В Берое има един човек, който си прави бизнес. Приблизително е и с Ботев. Домусчиев има много и качествени чужденци, но поне участва в евротурнирите. Влизат пари в клубовете от фонд „Солидарност“. Чужденците в тези клубове обаче нямат тази класа да съперничат с европейските клубове. За да могат, трябва да има финансова обезпеченост. Ако взимаш чужденец, да е поне от средна европейска класа.

Венци Стефанов назова двама от Славия, които са ги искали от Кадис и Парма

Мартин Георгиев – две оферти от Кадис. Кристиян Балов – две оферти от Парма и за него. Искам да излязат от Славия, когато наистина си заслужава. Не в примаверата… Кадис или Парма да им даде шанс, това искам" - сподели той на пресконференция.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички