Захари Сираков: Мачът с Левски даде допълнително самочувствие на Лудогорец преди този в Европа


Захари Сираков: Мачът с Левски даде допълнително самочувствие на Лудогорец преди този в Европа
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

1381 0

Временният наставник на Лудогорец Захари Сираков говори на официалната си пресконференция преди първия двубой с Петрокуб в Лига Европа. Според него мачът и победата срещу Левски са дали допълнително самочувствие на тима му.

"Гледахме няколко мача на Петроклуб. Отбор, който обича да играе футбол, да контролира топката. Радващо за мен е, че всички състезатели са на линия, с изключение на Текпетей. До утре ще решим кой ще започва. Ние след този мач с Карабах се опитахме емоционално да вдигнем момчетата. Донякъде успяхме. Видя се първото полувреме на мача с Левски, че имаше някакво напрежение в състезателите. Този мач ни дава допълнително самочувствие за утрешната среща. В момента отборът тренира супер. Мисля, че утре всичко ще е наред", заяви Сираков.

Сираков няколко пъти отбеляза мача с Левски

Той допълни, че се надява на успешен дебют и в Европа. "Моят стил винаги е бил да контролираме топката, да играем агресивно напред, при загуба на топка да се реагира веднага, да доминираме през цялото време на терена, което отива на клуб като Лудогорец.

Още: Лудогорец има в пъти по-срамен момент от 2:7 в Европа - кошмарът гледа "орлите' право в очите

Едно е вътрешното първенство, но евротурнирите са съвсем друго ниво. За мен е едно удоволствие и чакам с нетърпение утрешния мач. Играят много компактно. Подобна система играят като Левски с 5-има защитници, 3-ма в средата и 2-ма напред, но те не играят така директно както Левски. Разучили сме ги добре. Надяваме се утре нашият отбор да се справи по перфектен начин и да вземем добър аванс преди реванша. Вече в европейските турнири вече няма слаби отбори", сподели наставникът на Лудогорец.

"Агресивни отбори са всичките от бившите републики, но най-вече утре ние да покажем една добра игра. Изправяме се срещу добър отбор, но всичко зависи от нас. Аз не гледам противниците, гледам нашият отбор да играе добре. Ако играем добре, ако всичко се вложат както срещу Левски мисля, че ще се поздравим с добър резултат", завърши Сираков.

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

Още: Лудогорец има специален план за новия треньор - ето кога трябва да поеме "орлите"

Иронизиран от Ботев Пловдив арбитър ще свири на ЦСКА, любопитно назначение за Георги Кабаков

Летен трансферен прозорец в Първа лига: Дните за сделки изтичат! (ОБНОВЯВА СЕ)

Сираков с първа драстична промяна в Лудогорец: Извади от състава нападател с шампионски гол

БФС насрочи седмия кръг, но никой не казва къде ще се играе ЦСКА - Ботев Пловдив

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички