Затварят летището заради Реал (Мадрид)


Затварят летището заради Реал (Мадрид)

4477 0

Драконовски мерки за сигурност в София ще бъдат предприети днес за пристигането на Реал (Мадрид), пише "7 дни спорт".

Интересът към Кристиано Роналдо и компания е огромен, но феновете няма да имат голям шанс да зърнат звездите на Реал. Летище София ще бъде блокирано за фенове, за да не се създава истерия и да се избегнат проблеми. Едно звено от жандармерията пък ще бъде постоянно около "кралския клуб", за да бъдат мерките за сигурност пълни.

С отбора пристигат 100 от ВИП феновете, които са с най-престижните членски карти на "Сантяго Бернабеу". Президентът Флорентино Перес идва утре с частния си самолет.

Истинските мерки за сигурност обаче ще са в хотел "Хилтън". Там два етажа ще бъдат отцепени по време на пребиваването на мегазвездите от Реал в София. Футболистите на десеткратния клубен шампион на Европа ще бъдат охранявани жестоко. Полицейски ескорт ще има денонощно до хотела, за да няма проблеми. Служителите на "Хилтън" пък са инструктирани да бъдат максимално дискретни и да не притесняват футболистите. С отбора идват цял лекарски екип, както и готвач и диетолог. Те са спуснали своите изисквания до хотела, като Кристиано и компания ще се хранят под строг режим, а програмата е разчетена до секунди. Реал ще яде общо 5 пъти през деня, за да могат футболистите да се чувстват максимално комфортно и подготвени. Любопитно е, че с отбора ще бъде и майката на Кристиано Роналдо. Мама Долорес е винаги със сина си и не го изпуска от поглед. Очаква се и други членове на семейството на футболист №1 в света да дойдат в София.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички