Александър Димитров благодари на Илиан Илиев и разкритикува ЦСКА 1948


Александър Димитров благодари на Илиан Илиев и разкритикува ЦСКА 1948
Снимка: БГНЕС

3423 0

Селекционерът на младежкия национален отбор - Александър Димитров, говори пред медиите след завръщането на българската делегация от Полша. 

Младежите изненадаха в Полша

В източноевропейската държава "лъвчетата" се наложиха над домакина с 1:0 във вторник и това ги остава в борбата за Евро 2025. Димитров благодари на Илиан Илиев за подкрепата и решението да не ползва футболисти от отбора му. 

Селекционерът на младежите обаче не бе доволен от треньорското решение в ЦСКА 1948 да не залагат по-често на Никола Илиев, който през лятото бе изненадващо привлечен от школата на Интер. 

Коментарът на Димитров

"Много се радвам за резултатите на мъжкия национален отбор под ръководството на Илиан Илиев. Той е много голяма личност. Той е един от първите, които ми се обадиха след победата, това показва колко голям човек е. Тук е моментът да благодаря на Илиан, че не пипа момчета от младежкия национален отбор.

Имахме проблеми с контузии. За съжаление, ситуацията с Никола Илиев не е добра откъм игрови минути. Когато футболистите играят редовно, това се вижда. За да бъдат извикани в младежкия национален отбор, трябва да се представят добре в клубовете си. Може да има и по-голямо доверие към момчетата, на база какво доверие получават чужденците“, пожела се селекционерът на младежите.

“Ние повече от 30 години не сме се класирали на голям форум, мен ме боли много. След конгреса на БФС чувам постоянно думата обединение, защо да не се обединим. Развитието на българския футбол върви отдолу нагоре. На финалната права сме и много малко ни дели от класиране на европейско първенство", категоричен е Димитров. 

Вижте бурната радост на българите след триумфа над Полша!

Още: Младежкият национален отбор на България със закрита контрола срещу Локомотив София

Александър Димитров с висока оценка за трансфера на Мартин Стойчев в ЦСКА

Борислав Михайлов пратил младежкия селекционер да гледа мачове в Азия

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички