Беларуски национал призна: Анализирахме всички мачове на България напоследък


Беларуски национал призна: Анализирахме всички мачове на България напоследък
Снимка: Team Bulgaria

5836 0

В тима на Беларус са изгледали и анализирали всички мачове на България, играни напоследък. Това обяви преди мача между двата тима в Лига на нациите халфът Евгений Яблонски.

"Анализирахме всичките им мачове, които са изиграли в последно време. Трудно е да се каже, предвид факта, че имахме и еднакви съперници – например Румъния. Мачът ще даде отговори на въпросите какво сме разбрали", заяви футболистът на Астерас Триполис на днешната пресконференция.

Според играч на съперника тимът ни е добре организиран

Още: Капитанът на България: Мачовете със сериозни отбори ни дадоха самочувствие

Халфът, който е един от лидерите на "Белите крила", е играл за Беларус в контрола с България през 2020 година. Той бе попитан какво трябва да се знае за българския тим на базата на онзи мач.

"Трудно е да се каже, защото и двата отбора много сериозно сме се променили. България е много добре организиран отбор. Видяхме го по време на теорията и разбора. Физически са добре, имат лидери и хора, които водят тима вътре в мача. Така че ще видим кой как се е променил", гласеше отговорът му.

Въпросната среща се състоя на 26 февруари 2020 година на Националния стадион "Васил Левски" в София и беше спечелена с 1:0 от беларусите, а единственото попадение вкара Дмитрий Подстрелов в 15-ата минута. Повече за съперничеството между България и Беларус четете в линка

Илиан Илиев: В националния всеки си забравя името и трябва да даде максимума

Категоричен Филип Кръстев: Не мисля, че Беларус трябва да ни плаши

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички