Георги Иванов - Гонзо: На прав път сме! Ако продължаваме по същия начин, ще изградим добър отбор


Георги Иванов - Гонзо: На прав път сме! Ако продължаваме по същия начин, ще изградим добър отбор
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

4087 0

Техническият шеф към БФС - Георги Иванов, сподели мнението си за националния отбор след третата му загуба в квалификациите за Евро 2024. 

Той изгледа двубоя на живо в Подгорица и бе категоричен, че тимът продължава да се развива в правилната посока под наставленията на Младен Кръстаич

Мнението на Гонзо

"Загубихме, за съжаление, бяхме по-добрия отбор, но когато не вкарваш - ти вкарват. На прав път сме, футболистите днес показаха добро ниво. Ако продължим по същия начин, ще изградим добър отбор. 

Доволен съм, че се "сбихме", играхме бързо, стояхме добре на терена и създадохме ситуации... Не успяхме да ги вкараме обаче. Най-класните футболисти са тези, които могат да вкарат голове. За момента не можем да намерим точната формула, за да реализираме ситуациите, които имаме. 

Има момчета, които плачат вътре. В доста мачове нямахме късмет, включително с Черна гора и Унгария. След мачовете със Сърбия и Литва ни остана да изградим един добър отбор, с който да се борим за Лигата на нациите. 

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

На двата отбора им трябваше задължителна победа и който сгреши по-малко - ще я постигне. Това са мачовете в Европа, играхме добре и ги надиграхме. И опитът си каза думата, освен това ни липсват и двама футболисти - Антон Недялков и Петко Христов. Те липсват на този отбор. България няма доста класни играчи. Докато намерим, точните хора, точния синхрон - ще се допускат грешки. Всичко идва с мачовете и опита. 

Викаме доста футболисти, за да намерим точните за националния отбор", обясни Гонзо след поражението на България. 

Ето какво сподели Младен Кръстаич след загубатата от Черна гора!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички