Капитанът на Словения - Ян Облак: България е труден противник, игра добре в квалификациите


Капитанът на Словения - Ян Облак: България е труден противник, игра добре в квалификациите
Снимка: Getty Images

1936 0

Капитанът на Словения - Ян Облак, похвали съперника на своя тим в контролна среща - България, след равенството 1:1. С този мач Словения приключи подготовката си за Евро 2024.

"България е труден противник"

"България, която Словения не успя да победи и след шестия мач между двата отбора, се очертава като труден съперник. И това се потвърди, след като днес българите вече водеха след по-малко от пет минути игра.

Звездата ни похвали за представянето в квалификациите

Труден мач, особено в подготвителния период, когато тренировките са малко по-тежки. Срещнахме труден противник. България вече игра много добре в квалификациите срещу Сърбия, а накрая завърши наравно срещу Румъния", каза Облак за телевизия "Sportklub".

Ще си вземат поука за Евро 2024

"За съжаление не спечелихме. Бързо допуснахме гол, но отговорихме добре. Трябва да продължим напред, някои неща направихме добре, други трябва да поправим. Човек се учи от мач на мач и вярвам, че този мач ще ни покаже определени неща за Европейското първенство", добави стражът на Атлетико (Мадрид).

Словения е в група С на Европейското първенство, като първо играе с Дания, след това със Сърбия. Третата среща е с Англия. България пък се подготвя за квалификациите в група С3 на Лигата на Нациите, които започват на 5-и септември с гостуване на Беларус.

А Илиан Илиев и Кирил Котев бяха доволни от равенството. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички