Култов Илиан Илиев преди мача с Румъния: Пред тях е Евро 2024, пред нас е... почивката


Култов Илиан Илиев преди мача с Румъния: Пред тях е Евро 2024, пред нас е... почивката
Снимка: БГНЕС

2218 0

Селекционерът на националния отбор по футбол на България Илиан Илиев говори преди първия от двата приятелски мача, които предстоят за "лъвовете". Те гостуват на Румъния на стадион "Стяуа" във вторник, 4-ти юни, от 21:30 часа българско време.

Илиев говори на пресконференция, като направи доста интересно изказване, което не звучи особено добре за България. А именно - че за северната ни съседка предстои Евро 2024, докато за нас... почивка.

Илиан Илиев със странно изказване за националния отбор на България

Защо, господа Илиев и Кръстаич? Играчът, за когото всички се чудят защо ВИНАГИ е национал на България

Илиан Илиев за България

"Идваме с мисълта да стане един хубав мач. Имаме две контролни срещи до Лига на нациите, играем срещу добър отбор, на който пожелаваме успех на европейското първенство. Румъния има доста футболисти, които играят в чужбина. Има добро ядро, упражняват работа с треньора, след доста силна година се класираха за Европейското, и то от трудна група. Пред тях е Европейското, пред нас почивката. Трябва да сме много концентрирани, в което не се съмнявам, че ще е така.

За страх не можем да говорим, подхождаме с уважение, имаме със сигурност нашите аргументи. В съвременния футбол единиците не играят. Победата е важна за всеки отбор, всеки отбор се нуждае от победи и самочувствие. Румъния има и мач с Лихтенщайн" - сподели той. Само преди дни пък Илиан Илиев призна, че е разочарован от Лудогорец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички