Нова промяна: Илиан Илиев викна "на пожар" за България най-грубия играч в Първа лига


Нова промяна: Илиан Илиев викна "на пожар" за България най-грубия играч в Първа лига
Снимка: БГНЕС

4224 0

След като Васил Панайотов и Радослав Кирилов бяха повикани допълнително в националния отбор по футбол на България, сега Илиан Илиев извика още един играч "на пожар". Става въпрос за най-грубия футболист през сезона в родната Първа лига.

Това е левият краен бранител на Локомотив Пловдив Ангел Лясков. 26-годишният българин има един директен червен картон, като в още два случая бе гонен с втори жълт. Освен тези санкции има и седем официални предупреждения (жълти картони). Всичко това само в 26 мача от редовния сезон.

Илиан Илиев повика и Ангел Лясков в националния на България

Още: Защо, господа Илиев и Кръстаич? Играчът, за когото всички се чудят защо ВИНАГИ е национал на България

"Футболистът на Локомотив (Пловдив) Ангел Лясков ще се присъедини към състава на националния отбор за предстоящите приятелски срещи с Румъния на 4 юни в Букурещ и със Словения на 8 юни в Любляна" - написаха от БФС лаконично на официалния си сайт.

Ангел Лясков ще играе за България

От Локомотив Пловдив също се похвалиха с повиквателната на своя футболист. От родната централа споделиха и друго съобщение, в което разкриват програмата до срещите с Румъния и Словения. От него стана ясно, че Илиан Илиев ще даде пресконференция в петък, 31-ви май.

Ето обръщението без редакторска намеса:

"Националният отбор на България ще се събере на лагер в четвъртък, 30 май, в Национална футболна база “Бояна” и ще започне подготовка за предстоящите приятелски мачове с Румъния на 4 юни в Букурещ и със Словения на 8 юни в Любляна.

Ден по-късно – петък, 31 май, първите 15 минути на следобедната тренировка на “лъвовете”, започваща в 17:00 ч., ще бъдат открити за представители на медиите. Преди старта на заниманието – в 16:45 ч. – селекционерът Илиан Илиев ще застане пред журналисти, като брифингът ще се проведе на тренировъчния терен на НФБ “Бояна”.

В понеделник, 3 юни, националите ще отпътуват за Букурещ с полет от София в 12:30 ч. На летище “София” няма да има медийни изяви. Същия ден от 18:00 ч. селекционерът Илиан Илиев ще даде пресконференция на стадион “Стяуа” в румънската столица. Официалната тренировка на “лъвовете” започва в 18:30 ч., а първите 15 минути от нея ще бъдат открити за медиите. Националният отбор ще се завърне от Букурещ в сряда, 5 юни. Подробности за гостуването в Любляна ще бъдат оповестени допълнително" - гласи то. Самият Илиан Илиев постави като цел да върне доверието на феновете към националния отбор на България по футбол.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички