След претенциите на Северна Ирландия: Шефът на БФС обяви къде ще домакинства България


След претенциите на Северна Ирландия: Шефът на БФС обяви къде ще домакинства България
Снимка: Alexander Karamfilov / LAP.bg

30 0

Президентът на БФС - Георги Иванов-Гонзо, обяви, че не се предвижда промяна на стадиона за следващото домакинство на България в Лига на нациите. Двубоят срещу Люксембург ще бъде на стадион "Христо Ботев" в Пловдив. Той коментира претенциите на Северна Ирландия към покритието на съоръжението.

"Има делегат на срещата, който решава мачът да се играе. И ние не бяхме доволни от терена, на който играхме срещу Беларус в Унгария. Срещу Люксембург ще играем на стадион „Христо Ботев“ в Пловдив", каза Иванов на пресконференция след днешния Изпълком.

Той не е забравил темата за новия национален стадион

Още: Гонзо: Ще правя промени, докато нещата се случат, очаквам промяна още в следващия кръг

Гонзо засегна и темите за нов национален стадион, както и за евентуална смяна имената на Първа и Втора лига с цел финансово облагодетелстване на клубовете.

"Когато се сформира редовно правителство, едно от главните неща е да инициираме разговор за изграждането на нов национален стадион. Има тема за Втора лига. Влезли сме в разговор с Нова телевизия. Името на Втора лига също ще бъде продадено.

За Първа лига също сме водили разговори с изпълнителния директор на Нова телевизия. Работим в тази насока, за да помагаме на клубовете и да направим така те да бъдат финансово стабилни", посочи шефът на футболния съюз. Същевременно, той скастри Левски за претенциите срещу съдиите

Звезда на Ливърпул: България бяха добри, но е разочароващо да загубим от тях

След загубата от България: О'Нийл изля гнева си и разсипа от критики домакините

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички