Албания - Испания по ТВ: Кога и къде да гледаме мача от Европейското първенство по футбол 2024?


Албания - Испания по ТВ: Кога и къде да гледаме мача от Европейското първенство по футбол 2024?
Снимка: Getty Images

1908 0

След маратона от мачове на Европейското първенство по футбол 2024 - следва втори пореден ден, в който ще се изиграят "само" две срещи. Едната противопоставя един от едва двата отбора, които си гарантираха първото място в групата - още след втория кръг.

Коя телевизия ще излъчи Испания - Албания?

Още: "Групата на смъртта" се разплита: Мечтан рекорд, предвещаващ триумф и кошмар за Италия

Испания спечели "групата на смъртта", след като победи в преките двубои единствените конкуренти за първата позиция - Хърватия и Италия. А сега за "Ла Фурия Роха" предстои мач срещу Албания, който ще се състои в Дюселдорф. Той започва в 22:00 часа българско време и ще бъде излъчен пряко по Diema и по Diema sport 3. Освен това ще можете да следите срещата от Евро 2024 НА ЖИВО в SportLive.bg.

ВИЖТЕ ОЩЕ: ЗАЩО СПРЯХА РАННИТЕ МАЧОВЕ НА ЕВРО 2024?

Къде да гледаме Евро 2024 в София - 4 идеални места за това

*Вижте интересни факти около срещата по-долу в материала.

Пълна ТВ програма за Евро 2024

Интересни факти покрай Испания - Албания на Евро 2024

Испания спечели и двете си срещи и дори не е допуснала попадения, като е първа с 6 точки. Италия е втора с 3, но с по-лоши показатели в прекия мач. Албания и Хърватия са с по една. Победа за Албания почти със сигурност ще значи, че страната ще се класира за елиминационната фаза.

Очаква се тенденцията за ранни попадения на Евро 2024 да продължи, още повече предвид факта, че в последните три мача на Албания (1 победа, 1 равенство и 1 загуба) са паднали цели пет гола до 20-ата минута.

Испания не само че никога в исторически план не е губила от Албания, но и е спечелила всички срещи от съперничеството. Те са се изправяли един срещу друг осем пъти (на евроквалификации през 1986 е първият), като "Ла Фурия Роха" е победила всеки път, а общата голова разлика е зашеметителна - 31:3 (личи победата с 9:0 в евроквалификации през 1990 година).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички