Алваро Мората призна, че ходи на психолог заради многото критики и заплахи към семейството му


Алваро Мората призна, че ходи на психолог заради многото критики и заплахи към семейството му
Снимка: Getty Images

1729 0

Нападателят на Испания Алваро Мората често изпуска изгодни ситуации за отбелязване на гол и с това си навлича гнева на феновете. Някои запалянковци обаче прекаляват с критиките към него и дори отправят директни заплахи към семейството му:

"Получих такива обиди и заплахи, че не успях да мигна в продължение на 9 часа. Някои хора казваха “дано децата ти да умрат”. Разбирам, че ме критикуват заради липсата на попадения. Вероятно не си върша добре работата, но хората трябва да се поставят на мое място и да разберат какво е да чуваш такива неща по твой адрес. Когато се случи някаква трагедия, тогава вече казват, че си бил добър човек. ОК, сега съм добре, но може би преди години щях да понеса това много зле", призна Мората.

Футболистът, който играе под наем в Ювентус, добави и че чува такива подвиквания и по време на мачовете: 

"Когато вляза в хотела, оставям телефона настрана, за да не чета социалните мрежи. Притеснява ме обаче, че чувам тези неща за жена ми и децата и на стадиона. Налага се да посещавам и психолога на националния ни отбор. Това помага. Хубаво е да има някой, който да те изслуша, когато се нуждаеш от това. Съотборниците ми се подиграват, че ходя на психолог, но с него мога да говоря и за това", сподели още Алваро Мората пред "Cadena COPE".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички