Англия - Швейцария по ТВ: Къде да гледаме 1/4-финала от Европейското първенство по футбол?


Англия - Швейцария по ТВ: Къде да гледаме 1/4-финала от Европейското първенство по футбол?
Снимка: Getty Images

8970 0

Днес (6 юли) Европейското първенство по футбол продължава със своята четвъртфинална програма. Първият сблъсък ще е между един от абсолютните фаворити Англия, който ще мери сили със скрития такъв - националната селекция на Швейцария, която има огромни амбиции на германска земя.

Пълна ТВ програма за 1/4-финалите на Европейското първенство по футбол 2024 - кога и къде да гледаме всички мачове

Коя телевизия ще излъчи Англия срещу Швейцария на Евро 2024?

Първият съдийски сигнал на "Merkur Spiel-Arena" в Дюселдорф ще прозвучи в 19:00 часа (българско време). Двубоят ще бъде предаван пряко у нас по телевизиите Диема и Диема Спорт 3, разбира се, Вие ще можете да проследите сблъсъка от Евро 2024 НА ЖИВО със SPORTLIVE.BG!

Англия срещу Швейцария на Евро 2024

Най-интересното около Англия - Швейцария

След известно затруднение в групата си на Евро 2024, мнозина очакваха положителна реакция от Англия, но вместо това те едва измъкнаха победата от Словакия с 2:1 в 1/8-финалите, след като гол в самия край на Джуд Белингам и попадение на Хари Кейн в продълженията спаси "трите лъва" от голям резил.

Следва четвъртфинален сблъсък с Швейцария, страна, от която Англия загуби само веднъж в последните си 24 срещи (17 победи, 6 равенства). Срещата срещу "кръстоносците" представлява 100-ия мач на Саутгейт начело на "трите лъва". Английският специалист ще стане едва третия селекционер на страната, стигал до тази цифра.

Ако ти хареса това съдържание, последвай ни във Viber ТУК за още интересни и любопитни статии!

Швейцарците пък успяха да продължат много по-лесно към четвъртфиналите, след като се наложиха с 2:0 над действащия европейски шампион Италия в 1/8-финалната фаза.  Головете на Ремо Фройлер и Рубен Варгас донесоха победата, а "кръстоносците" доминираха през цялото време.

Двама играчи ще бъдат следени много изкъсо. Джуд Белингам продължава да лети високо с двата си гола на турнира. От другата страна, стои Рубен Варгас, който вече има гол и 3 асистенции в последните си 6 мача за националния отбор.

Елиминации | резултати | голмайстори | програма на Европейско първенство по футбол

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички