Англия - Словения по ТВ: Къде да гледаме двубоя от Европейското първенство по футбол?


Англия - Словения по ТВ: Къде да гледаме двубоя от Европейското първенство по футбол?
Снимка: GettyImages

1720 0

Днес (25 юни) Англия и Словения ще изиграят последния си мач в група "C" на Европейското първенство по футбол. "Трите лъва" ще бъдат мотивирани да приключат с групите с победа, докато техния опонент ще направи всичко възможно да развали празника на островитяните.

Пълна ТВ програма на Европейското първенство по футбол 2024 - кога и къде гледаме всеки мач от Евро 2024

Къде да гледаме Англия - Словения по ТВ?

Още: За първи път: Евро 2024 избухва с 4 мача - Франция и Англия ще се пазят от епични провали

Първият съдийски сигнал на френския арбитър - Клеман Тюрпен, на "RheinEnergieStadion" в Кьолн ще прозвучи в 22:00 часа (българско време). Двубоят ще бъде предаван пряко в ефира на телевизиите Diema и Diema Sport 3, a Вие ще можете да проследите двубоя от Евро 2024 НА ЖИВО със SPORTLIVE.BG!

Къде да гледаме Евро 2024 в София - 4 идеални места за това

Най-интересното около Англия - Словакия

Има натиск върху Англия в последния и мач от група "C" на Евро 2024 срещу Словения. Избягването на поражението ще осигури прогреса им към фазата на директните елиминации, както и неуспех за Дания срещу Сърбия, но лошото и представяне в първите два мача срещу Сърбия (1:0) и датчаните (1:1) доведе до тежки критики към мениджъра Гарет Саутгейт.

Настроението в лагера на Словения е много по-различно, след като две равенства им оставиха повече шансове да стигнат до фазата на директните елиминации в първото им участие на европейски финали от 24 години насам.

До момента в исторически план двете нации са се срещали общо 6 пъти една срещу друга. Англия може да се похвали с 5 победи, като има и едно равенство.

Класиране | резултати | голмайстори | програма на Европейско първенство по футбол

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички