Белгия - Италия по ТВ: Къде да гледаме мега дербито от Европейското първенство по футбол?


Белгия - Италия по ТВ: Къде да гледаме мега дербито от Европейското първенство по футбол?
Снимка: Getty Images

5462 0

Италия и Белгия се изправят в сблъсък от 1/4-финалите на Европейското първенство по футбол. И двата тима са едни от най-атрактивните за гледане на турнира и излязоха от груповата фаза с по три победи.

Италия преодоля изключително трудно първия етап на елиминациите като трябваше да трепери до последно срещу отбора на Австрия. Все пак "Скуадра адзура" успя да спечели с 2:1 в продълженията, а Федерико Киеза спаси Италия и осигури участие в 1/4-финалите.

За "червените дяволи" осминафиналите също бяха предизвикателство, като минималният успех в дербито с Португалия отстрани европейските шампиони. Попадението на Торган Азар се оказа напълно достатъчно за класирането на белгийците.

И двата тима вече имат по 14 поредни победи на европейски финали (ако броим и квалификациите), като така изравниха постижението на Германия. Ако в мача има победител в редовното време, то рекордът ще бъде счупен.

Роберто Мартинес няма да може да разчита на страдащите от травми Симон Миньоле и Тимоти Кастан. Насер Шадли също пропуска срещата. Под въпрос са двете най-големи звезди Еден Азар и Кевин де Бройне, като и двамата лекуват контузии.

Роберто Манчини няма да може да разчита на Алесандро Флоренци, който е трайно контузен. Джорджо Киелини пък все още има мускулна травма, което поставя участието на защитника на Ювентус под сериозен въпрос.

Ако ти хареса това съдържание, последвай ни във Viber ТУК за още интересни и любопитни статии!

Двубоят е на 2 юли (петък) и ще се проведе на "Алианц Арена" в Мюнхен. Началният час е 22:00 ч. и двубоят ще се излъчва по Нова. Може да проследите срещата, както и цялото Евро 2020 НА ЖИВО в SportLive.bg.

За да сте наясно с всички мачове от тази фаза на шампионата, вижте пълната ТВ програма на четвъртфиналите на Европейското първенство по футбол.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички