Брилянтен рейд: Детенце финтира цялата охрана, за да се докосне до Роналдо - реакцията на Кристиано казва всичко (ВИДЕО И СНИМКИ)


Брилянтен рейд: Детенце финтира цялата охрана, за да се докосне до Роналдо - реакцията на Кристиано казва всичко (ВИДЕО И СНИМКИ)
Снимка: GettyImages

9506 0

Срещата Турция - Португалия беше спирана на цели 4 пъти заради нахлувания на фенове, които имаха една цел - да се снимат с Кристиано Роналдо. Звездата на "мореплавателите" беше видимо раздразнена от действията на привържениците, но един от тях разтопи сърцето му. 

Млад фен постави охраната на колене заради Роналдо 

През второто полувреме се случиха повечето нахлувания, но най-интересно беше, когато на терена се понесе млад фен на Португалия, който успя да се отскубне от всички охранители и се добра до Кристиано. 

Още: Кристиано Роналдо "прелетя" през първата цел! Исторически моменти и лудост в една от групите на Европейското по футбол! (ВИДЕО)

Голмайстор №1 в историята на "селесао", за разлика от останалите случаи, се зарадва сериозно на детенцето, като му се усмихна, прегърна го и дори си направи селфи с него, преди младокът да се затича обратно към трибуните. 

Роналдо се щракна с малък фен на терена по време на Турция - Португалия

В крайна сметка, той беше уловен, но пък телефонът си е останал в него и завинаги ще има селфито с Роналдо, за което е мечтал. Можете да видите какво се случи при останалите нахлувания по време на мача Турция - Португалия тук

 

Още: Класиране при голмайсторите на Европейското първенство по футбол - Кристиано Роналдо още търси първия си гол (ОБНОВЯВА СЕ)

Кристиано Роналдо все още "побърква" защитниците - турски национал си изпати на Европейското по футбол (ВИДЕО)

Кристиано Роналдо може да не вкара, но отново е рекордьор на Европейското по футбол

"Роналдо мания" обзе Европейското първенство по футбол: Всеки искаше да се докосне до Кристиано (СНИМКИ)

Роберто Мартинес извади 5 причини да вземе Роналдо на Европейското и да го пуска в игра

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички