Де ла Фуенте "изби рибата" с коментар за Кроос, а Нагелсман заговори за "отмъщение" преди мегасблъсъка на Европейското по футбол


Де ла Фуенте "изби рибата" с коментар за Кроос, а Нагелсман заговори за "отмъщение" преди мегасблъсъка на Европейското по футбол
Снимка: Getty Images / Колаж: SportLive

3752 0

Броени часове ни делят от мегасблъсъка от четвъртифналите на Европейското първенство по футбол между домакина Германия и Испания. Двамата национални селекционери - Юлиан Нагелсман и Луис де ла Фуенте, дадоха пресконференция преди двубоя.

Какво казаха двамата специалисти?

"Имаме дефанзивна ориентация с различни вариации, но ние имаме изискване да притежаваме топката. По-удобно е да играеш, когато владееш топката. Не бях част от тези мачове. Никога няма да кажа в съблекалнята, че това е отмъщение за мач от Лигата на нациите. Не бях там, както и някои от играчити. Това е без значение за утре", сподели германският наставник.

Още: Шегите с "ревящия" Кристиано Роналдо продължават: Авиокомпания също му се подигра (СНИМКА)

"Мачът е финал. Германия е страхотен отбор. Имат много стабилен, балансиран отбор, имат индивидуалност. Джамал Мусиала, Флориан Вирц. Те са съперник за финала на Европейското първенство или на Световното. Кроос е супер класа и е жалко, че иска да напусне футбола. Мислихме да му вържем краката, но не мисля, че УЕФА ще ни позволи", пошегува се Де ла Фуенте.

Килиан Мбапе каза дали завижда на Кристиано Роналдо и дали иска го задмине в Реал Мадрид

Бивш вратар на Германия нарече Испания "отбор от деца", Кроос и Ямал реагираха

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички