Джуд Белингам оцени високо играта на Англия, но страната била на "30 секунди от отпадане" от Европейското по футбол 2024


Джуд Белингам оцени високо играта на Англия, но страната била на "30 секунди от отпадане" от Европейското по футбол 2024
Снимка: GettyImages

1022 0

Спасителят на Англия - Джуд Белингам, оцени високо играта на "трите лъва" в 1/8-финала срещу Словакия на Европейското първенство по футбол 2024.

Белингам спаси Англия

Селекцията на Гарет Саутгейт бяха на секунди от скандално отпадане след битката срещу непретенциозния съперник. Очакванията към "трите лъва" бяха високи, но дори и Белингам не бе на традиционното високо ниво. 

Именно той обаче вкара изравнителния гол в последните секунди чрез задна ножица, която остави Англия в срещата. Заради него той заслужи да бъде избран и за "Играч на мача".

Коментарът на "златното момче"

"Бяхме на 30 секунди от прибиране у дома. Чувствахме, че разочароваме цялата нация, но един удар оправи нещата. Не искам да се чувствам повече по подобен начин, но пък след гола всичко се промени коренно.

Мисля си, че освен гола за словаците, тази вечер играхме доста добре и използвахме пространствата. Има какво още да се желае в завършващата фаза, но основното е, че показахме характер. В елиминациите това е водещо, защото много неща зависят от духа на отбора.

"Надявам се да използваме именно това настроение за следващите мачове на Европейското. Това може да ни повлияе много добре. Турнирът е много дълъг и единствената ни цел е да спечелим трофея на 14 юли. В следващите две седмици трябва да покажем колко много желаем това", категоричен бе основният фаворит за спечелването на "Златната топка".

Следете Испания - Грузия НА ЖИВО със SportLive.bg!

Още: "Готов е да направи нещо глупаво" - Рууни предупреди една от звездите на Англия за Европейското по футбол

Още: Джуд Белингам намекна защо се представи така слабо срещу Словения на Европейското

Несериозно: Белингам се изложи за 1/8-финала на Англия на Европейското по футбол 2024

След ужасната му игра срещу Словения: Саутгейт ще разговаря с Белингам

Голямата уста се обади: Похвали Гарет Саутгейт и нарече Джуд Белингам "анонимник"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички