Феновете са сигурни: Лидер на Англия ИЗЛЪГА, за да опази Гарет Саутгейт след слаба игра на Европейското първенство (ВИДЕО)


Феновете са сигурни: Лидер на Англия ИЗЛЪГА, за да опази Гарет Саутгейт след слаба игра на Европейското първенство (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

5913 0

Големият фаворит за трофея на Европейското първенство по футбол 2024 Англия не просто не убеди и във втория си мач, но предостави още по-слаба продукция, отколкото и в първия. Все пак "трите лъва" не загубиха от Дания (1:1) и остават първи в групата.

Именно това отбеляза и един от лидерита на тима Кайл Уокър. Той бе запитан и дали селекционерът на тима Гарет Саутгейт иска от отбора да се прибира и да играе по-дефанзивно, когато вкарат, но категорично го отрече. В социалните мрежи пък феновете го нападнаха, че лъже, за да защити Саутгейт, тъй като видимо въпреки огромния потенциал на състезателите Англия се отдръпва, когато вкара.

Кайл Уокър е доволен след равенството с Дания на Евро 2024

Още: Класиране | резултати | голмайстори | програма на Европейско първенство по футбол

Уокър доволен след равенството с Дания на Евро 2024

"Това е цял турнир. Срещнахме силен отбор на Дания. На първо място в групата сме. Нека вземем позитивите от мача. Не загубихме, получихме гол след страхотен удар отдалеч. Продължаваме към следващия мач.

Нека го приемем като добре заслужена точка и да гледаме напред. Те имаха предимство в някои периоди от мача и трябваше да се замислим какво може да се случи.

Не, не, чуйте, селекционерът иска да играем много атакуващ футбол. Понякога трябва да контролираш мачовете. Това е турнир, както е при Шампионска лига.

Знаем, че можем да се справим по-добре, но сме на първо място в групата. Имаме още един мач, но още нямаме загуба. Първи сме, трябва да продължаваме така" - каза Уокър. Вижте повече за това как безличната Англия едва не загуби от Дания на Евро 2024 (ВИДЕО).

Още: Класиране при голмайсторите на Европейското първенство по футбол - Хари Кейн е в битката (ОБНОВЯВА СЕ)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички