Феновете в потрес от мнението на Хари Кейн след равния на Англия със Словения


Феновете в потрес от мнението на Хари Кейн след равния на Англия със Словения
Снимка: GettyImages

961 0

Равният резултат между съставите на Англия и Словения от Европейското първенство по футбол помогна на Трите лъва да останат на първо място след последния мач от своята група “C”. Така те избегнаха по-трудния поток в елиминациите, където са отбори като Испания, Германия, Франция и Португалия.

Джуд Белингам

Въпреки извоюваното първо място, представянето на отбора на Гарет Саутгейт беше далеч под очакванията и в трети пореден сблъсък в турнира не убедиха с играта си. Отново те не успяха да създадат много на брой чисти положение срещу един по-скромен съперник, какъвто е Словения.

Изказването на капитана Хари Кейн след двубоя

Още: Англия отново не впечатли, но продължи отлична серия и не спира да мечтае на Европейското по футбол (ВИДЕО)

Нападателят на Байерн Мюнхен даде своето мнение за приключилия мач и спечеленото първо място в група „C”.

Хари Кейн

„Целта ни преди първенството беше да завършим на върха в групата, за да имаме контрол върху нашата съдба и го постигнахме. Днес беше тежък двубой. На мнение съм, че играхме доста по-добре в сравнение с предишните 2 сблъсъка, вкарахме повече енергия и бяхме по-добри, когато владеехме топката. Единствено отсъстваше в играта ни последния пас и завършващия удар. Трябва да отчетем и прекрасното представяне на съперника ни в защита. Пак казвам, беше труден мач, всички предстоящи двубои ще бъдат по същия начин. Сега е време да възстановим добре, да се порадваме, че завършихме първи и да гледаме напред към осминафинала. “, сподели Хари Кейн радостта си от завоюваното водачество.

Феновете останаха недоволни от интервюто на Кейн

Много от английските запалянковци, а и не само, използваха социалните мрежи, за да изразят възмущението си от задоволството на английския капитан след вчерашния мач.

Още: На Острова назоваха футболиста, който може да промени всичко за Англия на Евро 2024

Повечето от тях не бяха съгласни с позитивизма в думите на Хари Кейн и му препоръчаха да изгледа отстрани изминалия сблъсъка, за да разбере колко всъщност слабо се е представил тимът му.

Други английски почитатели се обединиха около становището, че техният отбор с играта си не е уплашил другите големи в турнира и в момента никой не го е страх да се изправи срещу тази Англия.

Един от привържениците пък сподели своята неприязън към коментарите на играчите след края на двубоите и се изрази мнение, че Кейн не изглежда на себе си.

 

Още: Фини сметки: Англия може безпроблемно да влезе в топ 4, но и да си тръгне рано-рано

Тежко и горко им на Англия при техен провал днес - кои топ тимове ги дебнат?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички