Франция - Белгия по ТВ: Къде да гледаме осминафиналния двубой от Европейското първенство по футбол?


Франция - Белгия по ТВ: Къде да гледаме осминафиналния двубой от Европейското първенство по футбол?
Снимка: Getty Images

4859 0

Днес (1 юли) осминафиналната програма на Европейското първенство по футбол ще бъде открита със страхотен сблъсък. Абсолютният фаворит Франция ще направи всичко възможно, за да продължи напред, но преди това ще трябва да се справи с амбициозния тим на Белгия, който ще опита да развали плановете на "петлите".

Пълна ТВ програма за 1/8-финалите на Европейското първенство по футбол 2024 - кога и къде да гледаме всички мачове

Къде да гледаме Франция - Белгия по ТВ?

Първият съдийски сигнал на арбитъра от Норвегия - Глен Ниберг, в Дюселдорф ще прозвучи в 19:00 часа (българско време). Двубоят пък ще бъде предаван пряко у нас по каналите Diema и Diema Sport 3. Разбира се, Вие ще може да проследите сблъсъка от ЕВРО 2024 НА ЖИВО със SPORTLIVE.BG!

Франция срещу Белгия на Евро 2024

Най-интересното преди Франция - Белгия

Вероятно един от най-интересните мачове от осминафиналите на Евро 2024 противопоставя двама близки съседи - Франция и Белгия се борят в Дюселдорф в понеделник за място във финалната осмица. "Петлите" са се изправяли срещу "дяволите" 36 пъти повече, отколкото срещу която и да е друга страна, като този мач ще бъде под  №76 между двете нации, в които Франция доминира напоследък.

Белгия също имаше затруднения да вкарва по време на груповата фаза, което ги накара да завърши на второ място в група Е. Шокиращо поражение с 1:0 от Словакия в първия мач можеше да се окаже фатално за отбора на Доменико Тедеско, ако не беше техният бърз отговор, който ги накара да победят Румъния с 2-0. Последното им излизане обаче ги разочарова отново, като стигнаха до равенство 0:0 с Украйна.

Антоан Гризман може да бъде опасният играч на Франция тук, тъй като има седем гола в 14 мача на европейски финали, пет от които дойдоха в елиминациите. Въпреки че записа повече удари към вратата (7) от всеки друг играч в груповата фаза, Ромелу Лукаку не успя да отбележи. Неговата страхотна статистика от 11 гола в 25 мача от големи турнири предполага, че съдбата му може бързо да се промени в елиминационната фаза.

Елиминации | резултати | голмайстори | програма на Европейско първенство по футбол

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички