Грозна симулация и абсурдни съдия и ВАР: Цяло европейско бе помрачено на Англия - Дания (ВИДЕО)


Грозна симулация и абсурдни съдия и ВАР: Цяло европейско бе помрачено на Англия - Дания (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2182 0

Само в рамките на един ден на Европейското първенство по футбол 2024 ще видим повторение на двата полуфинала от Евро 2020. Разбира се, с безкрайно важното уточнение, че този път дуелите ще са в груповата фаза, а не определящи големия финал.

Първият от тях противопоставя Дания срещу Англия. "Червения динамит" трудно ще може да поднесе представяне, каквото осигури преди три години. Тогава страната имаше всички шансове гръмко да стигне до мача за трофея.

Грозната симулация на Стърлинг за Англия срещу Дания: Остава в историята на европейските

Англия - Дания на европейското

Тогава Дамсгор сензационно даде преднина на аутсайдера в мача след само половин час игра. След добро подаване на Букайо Сака обаче в 39-ата минута резултатът вече бе изравнен след автогол на Симон Кяер. Повече попадения до края на редовното време не паднаха.

Стигна се до продължения, а в тях дойде един от най-грозните моменти в историята на европейски първенства през 21-ви век. Рахийм Стърлинг направи грозна симулация, а необяснимо как ВАР и съдията (Дани Макели) прецениха, че 11-метров наказателен удар трябва да има.

В 104-тата минута Хари Кейн се нае с изпълнението, но Каспер Шмайхел блесна със спасяване. За съжаление на справедливостта топката се върна в английския нападател и при добавката нямаше как да сбърка. Припомнете си голямата симулация на Стърлинг чрез кадрите по-долу в материала. Колкото до сегашния дуел - можете да следите мача Дания - Англия + всички останали от Евро 2024 НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички