Хари Кейн каза мечтата на Англия на Европейското, от която всички се страхуват - обясни защо този отбор е по-специален


Хари Кейн каза мечтата на Англия на Европейското, от която всички се страхуват - обясни защо този отбор е по-специален
Снимка: Getty Images

546 0

Капитанът на Хари Кейн хвърли тежестта си върху отбора, за да стигне докрай на Европейското първенство по футбол, заявявайки, че той и съотборниците му ще бъдат "разочаровани", ако не се доберат до трофея в средата на юли.

Наред с Франция, "Трите лъва" е голям фаворит за спечелването на турнира това лято, като отборът на Гарет Саутгейт може да се похвали с изобилие от звезди.

Хари Кейн очаква Англия да триумфира на Евро 2024

"Ако не спечелим, ще бъдем разочаровани. Наистина искаме да спечелим и да започнем да печелим като национален отбор, защото правим стъпки към този момент.  Ще бъде трудно, знаем това, но сме готови за предизвикателството", заяви Кейн.

Хари Кейн очаква Англия да се представи силно на Евро 2024

"Всички искаме да бъдем запомнени, че сме спечелили голям турнир с Англия – не само че сме имали добри кампании – така че знаем, че това е нещо, с което да се уважаваме и да се гордеем, и да продължаваме да се борим. Не е лесно да играеш за Англия, а още по-трудно е да влезеш в големите турнири. Това е гордо постижение, защото смятам, че показва последователност, добра работна етика, професионализъм и възможността да бъдеш на разположение за всички турнирите не винаги са лесни", допълни той.

Мечтата на всички англичани е най-сетне отборът им да успее да триумфира на голям турнир, но малцина го споменават, като тотално са се изолирали за Евро 2024.

"Мисля, че сега всички сме на този етап, в който искаме да направим страхотен турнир, искаме да накараме всички да се гордеят – но ние искаме да спечелим. Определено сме имали талантливи отбори през цялото ми време като играч на Англия. Но мисля, че това, което ни отличава, е колко добре играят всички преди този турнир. Фил беше Играч на годината във Висшата лига, Джуд в Ла Лига, аз имах приличен сезон в Бундеслигата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички