Хеттрикът се изплъзна на Роналдо, но Португалия разтрепери съперниците си на Европейското първенство по футбол 2024 (ВИДЕО)


Хеттрикът се изплъзна на Роналдо, но Португалия разтрепери съперниците си на Европейското първенство по футбол 2024 (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

2973 0

Португалия загря за Европейското първенство по футбол в Германия с класическото 3:0 в последната си контрола. Съперник на "Естадио Мунисипал де Авейро" бе селекцията на Ирландия.

В големия герой за "мореплавателите" беше неостаряващата легенда на световния футбол Кристиано Роналдо. Нападателят на Ал Насър реализира две от попаденията (50', 60'), като при първото му за пореден път доказа класата си от най-високо ниво. 

Преди това Жоао Феликс бе открил още в 18-ата минута. След 180 секунди дойде и голямата възможност за Роналдо, който нацели десния страничен стълб на Кевин Келъхър от Ливърпул. 

Така легендата завърши срещата с две попадения и пълно игрово време, след като пропусна контролата с Хърватия. Тя много беше разочаровала феновете, след като балканците неочаквано се наложиха с 2:1. 

Роналдо с гол след гол

Сега за Португалия наглед рутинни срещи в груповата фаза на Евро 2024 срещу Чехия (18.06), Турция (22.06) и Грузия (26.06). 

Следете всичко най-интересно около Европейското първенство по футбол 2024 със SportLive.bg!

Още: Жоао Феликс призна: Кристиано Роналдо му помогнал с любовен съвет

Още: Потвърдено: Роналдо ще играе в "странния" мач на Португалия, но ще бъде ли титуляр на Европейското първенство по футбол 2024?

Португалия гледа към Кристиано Роналдо на Европейското първенство по футбол, НО: Изненада в тима има ГАРАНТИРАН суперрекорд

40-годишен рекорд, който НИКОЙ не доближи: Европейското първенство по футбол 2024 е последният шанс за Кристиано Роналдо да го подобри

Героят с "голите ръце", който разплака Англия преди 20 години на Европейско първенство (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички