Кейн и Трент АУТ, Сака - ляв бек! Легенда на Англия каза кое ще спаси тима и Саутгейт на Европейското по футбол


Кейн и Трент АУТ, Сака - ляв бек! Легенда на Англия каза кое ще спаси тима и Саутгейт на Европейското по футбол
Снимка: Getty Images

1797 0

Критиките към Англия на Европейското първенство по футбол 2024 не стихват - както и тези към селекционера Гарет Саутгейт. "Трите лъва" бяха определени за големия фаворит на континенталната надпревара, но меко казано не впечатляват до момента.

Легендата на Англия Стюарт Пиърс сподели своето виждане по темата, като заяви, че Саутгейт трябва да направи промени, както и че последният мач от групите срещу Словения ще е удобен момент за експерименти. Пиърс е на мнение, че Хари Кейн и Трент Александър-Арнолд може да изгубят мястото си в титулярния състав - не само срещу Словения, а и за най-важните мачове.

Трябва ли Кейн и Александър-Арнолд да са резервни за Англия на Евро 2024?

Още: Хит в социалните мрежи: Ас на Англия за 120 млн. с крив пас и още по-криво оправдание на Европейското (ВИДЕО)

Хари Кейн резерва за Англия на Евро 2024?

"Не знам накъде ше поеме Саутгейт - това са трудни решения за Гарет и неговия треньорски щаб. Може да се наложат тежки решения - може бе дори оставяне на капитана Хари Кейн извън състава. А как ще реши проблема на левия бек? Може да премести Сака там.

Дали бих преместил Деклан Райс нагоре по терена? Може би по-скоро друг халф - Адам Уортън до него (бел. ред. на мястото на Трент Александър-Арнолд) и да опита да извади по-добър ритъм от Деклан. Следващият мач може да бъде експериментален - може да го използваме, за да променим стила, да миксираме малко повече" - призна Пиърс.

Впоследствие бе запитан дали той лично би оставил Кейн извън състава и отговори с "Да". Самият Саутгейт пък посочи 1 играч, който липсва на Англия - но не го повика за Евро 2024.

Феновете са сигурни: Лидер на Англия ИЗЛЪГА, за да опази Гарет Саутгейт след слаба игра на Европейското първенство (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички