Килиан Мбапе отвърна на Амаду Онана, след като белгиецът заплаши в клип да контузи френската звезда (ВИДЕО)


Килиан Мбапе отвърна на Амаду Онана, след като белгиецът заплаши в клип да контузи френската звезда (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

578 0

Днешният осминафинален сблъсък от Европейското първенство по футбол между Франция и Белгия несъмнено се очаква да бъде един от най-оспорваните в тази фаза на турнира. И двата състава са сочени сред фаворитите на първенството, като това в най-голяма степен важи за френския национален отбор. Това няма да е първият голям сблъсък между тях в последните години.

Самуел Умтити

На Световното първенство през 2018 година те се срещнаха на полуфиналите. Тогава гол на защитникът Самуел Умтити изпрати французите на финала, който те спечелиха впоследствие. Сега предстои да видим дали Белгия ще поднесе сензация и ще вземе реванш за загубата си от същия съперник преди 6 години или Франция ще продължи да мечтае за добавянето на 3-ти триумф от Европейските първенства.

Породеното напрежение между Мбапе и Онана

По-рано през седмицата, Белгия публикува видео в своите социални мрежи, в което младият халф Амаду Онана разговаря с белгийския комик Пабло Андрес.

Амаду Онана

В разпространеният клип обаче има кратък отказ, в който Онана пее как той лично ще изрита Килиан Мбапе в областта на пищяла. От лагера на „Червените дяволи“ много бързо след публикацията изтриха видеото и поднесоха извинения за съдържанието в него. Това обаче не потуши напрежението и последва ответна реакция от страна на самата звезда на Франция Мбапе.

Още: Уж комично видео за Мбапе вкара Белгия в беля точно преди двубоя с Франция на Европейското по футбол

Какво каза Мбапе по тази тема

Ако ти хареса това съдържание, последвай ни във Viber ТУК за още интересни и любопитни статии!

Медиите, разбира се, използваха дадената пресконференция на Килиан Мбапе преди осминафинала, за да го попитат дали би разменил своята фланелка за тази на Амаду Онана.

Килиан Мбапе

Първо новият нападател на Реал Мадрид отговори с въпроса „Кой?“, а след като му беше за втори път обяснено, че го питат за халфа на Белгия Онана, той даде своето мнение.

„Аха, ясно, аз чух нещо по тази тема. Вие много добре знаете, че много хора говорят за мен. Нямам никакъв проблем с това. Ако той желае да получи моята тениска след мача, ще я има“, сподели звездата на „Петлите“ относно нашумялата полемика, която се разрази преди мача между тези два опонента.

Още: СНИМКА: Намери ли точната? Мбапе се появи с подобрена маска на тренировка

Звезда на Реал Мадрид е по-популярна от Кристиано Роналдо и Килиан Мбапе на Европейското по футбол

Мбапе нарече Левандовски "кучи син" по време на сблъсъка Франция - Полша

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички