Кога започват осминафиналите на Европейското първенство по футбол 2024?


Кога започват осминафиналите на Европейското първенство по футбол 2024?
Снимка: GettyImages

6111 0

Днес (27.06) е първият ден, откакто започна Европейското първенство по футбол 2024, в който няма да станем свидетели на сблъсъци от надпреварата. Изиграха се всички 36 срещи от груповата фаза и остават още 16 от елиминациите. Предстои кратка пауза преди да започнем с осминафиналите.

Кога ще се изиграят мачовете от 1/8-финалите на Евро 2024?

Италия на Евро 2024

Ще има два почивни дни - днес и утре (27.06 и 28.06). В събота (29.06) пък започват първите срещи от елиминационната фаза. Тя ще бъде открита с интригуващ сблъсък между Швейцария и актуалния носител на трофея Италия. "Скуадра адзура" мина през епична драма в последния си мач от групите срещу Хърватия, за да стигне до този дуел, а "кръстоносците" останаха на секунди от това да победят Германия.

Срещата започва в 19:00 часа българско време и ще се състои в Берлин. Дуелите от осминафиналите ще се състоят в следните дни: 29-и юни, 30-и юни, 1-ви юли, 2-ри юли. Другите градове, което ще приемат мачовете от тази фаза, са: Дортмунд, Гелзенкирхен, Кьолн, Дюселдорф, Франкфурт, Мюнхен, Лайпциг.

Кои са останалите сблъсъци, в кои дни, от колко часа - вижте пълната ТВ програма за 1/8-финалите на Европейското първенство по футбол 2024.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички