Куриози 2021: "Наказателната акция" на Джорджо Киелини спрямо Жорди Алба (ВИДЕО)


Куриози 2021: "Наказателната акция" на Джорджо Киелини спрямо Жорди Алба (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

3126 0

С наближаването на новата 2022 година SportLive продължава да Ви припомня някои от най-забавните и комични моменти, случили се по футболните терени през последните 12 месеца. В този материал ще се върнем назад до летния месец юли и по-конкретно - полуфинала на ЕВРО 2020!

Датата е 6.07.2021 г., а на стадион "Уембли" в Лондон бъдещият шампион Италия се изправяше срещу Испания в 1/2-финален мач...

Федерико Киеза даде аванс на "скуадрата" след точно час игра, но Алваро Мората върна "ла фурия роха" в мача с попадение десет минути преди края на редовното време. В двете продължения по 15 минути нов гол не падна и това означаваше само едно - ще гледаме дузпи...

Мануел Локатели изпусна първата, но Дани Олмо и Мората му направиха услуга, след като изтърваха своите удари от бялата точка и така Италия се класира за финала на Европейското първенство по футбол.

Преди изпълнението на дузпите обаче, камерите показаха как капитаните на двата отбора - Джорджо Киелини и Жорди Алба, отиват при съдията, за да бъде изтеглен жребият, който щеше да определи кой отбор да започне пръв.

Ако ти хареса това съдържание, последвай ни във Viber ТУК за още интересни и любопитни статии!

Странно или не, ветеранът Киелини показа, че е в страхотно настроение въпреки напрегнатия момент и бе с умивка на лицето от ухо до ухо. Централният защитник директно прегърна Алба и започна с жестове да обяснява нещо на главния рефер Феликс Брих. 

След хвърлянето на монетата последва леко объркване, което още повече "напуши" на смях и развесели Киелини и той бутна леко Жорди Алба, а след това допря и юмрук до лицето му. Всичко завърши с поздрав и прегръдка между двамата, при които италианецът сериозно раздруса колегата си и го повдигна във въздуха.

Вижте още веднъж този забавен момент от ЕВРО 2020:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички