Мбапе за Европейското по футбол: Целта ми е да бележа турнира с моя стил


Мбапе за Европейското по футбол: Целта ми е да бележа турнира с моя стил
Снимка: GettyImages

543 0

Капитанът на националния отбор на Франция - Килиан Мбапе, сподели броени дни преди старта на Европейското първенство, че отборът му е гладен за успехи.

Kилиан иска да бележи Евро 2024

"Нямам търпение да играя на Европейското. Още повече, че през 2021 година бе странно усещане да играем финала на турнира в толкова много страни. Целта ми е да оставя следа на турнира и да го бележа с моя стил", каза новото попълнение на Реал Мадрид пред "Bild.

Франция идва в Германия гладна за успехи

Франция е гладна, но не подценява Германия

"Готови сме, гладни сме за успехи и имаме страшен отбор за съперниците. Ще подходим към този турнир с много голям апетит, но и с голямо смирение", обеща Мбапе.

Нападателят се върна и към контролата на "петлите" срещу Германия, загубена с 0:2. "Приятелските мачове не се броят. Но за да бъдем сериозни, видяхме, че Германия има голям отбор. При всички положения трябва да ги вземем насериозно. Тимът им винаги се събужда за големите състезания", посочи той.

"Златната топка" остава негова цел

"Златната топка" остава моя цел. От детството ми искам да стана най-добрият играч в света. Искам да продължавам да се развивам, без никога да губя удоволствието от играта", заключи звездата. А ето как бе посрещнат тимът на Франция в Германия. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички