На Европейското по футбол: Стюард влезе с два крака в глезена на закотвил Кристиано Роналдо на пейката... а бе там, да го пази (ВИДЕО)


На Европейското по футбол: Стюард влезе с два крака в глезена на закотвил Кристиано Роналдо на пейката... а бе там, да го пази (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2578 0

По време на мача от Европейското първенство по футбол 2024 между Турция и Португалия (1:2) стюардите определено не си свършиха добре работата. На няколко пъти срещата бе прекъсвана, защото фенове нахлуваха на терена и отиваха към Кристиано Роналдо за снимка.

След края на срещата се стигна до още по-сериозен гаф от стюард, който се бе засилил по работа. Действието се развиваше точно след последния съдийски сигнал, когато състезателите се поздравяваха на терена.

Пред погледа на Роналдо: Стюард неволно се хвърли на шпагат с два крака срещу Гонсало Рамош

Още: Всички 1/8-финалисти до момента на Европейското първенство по футбол 2024 - включително 2 сигурни победителя

Гонсало Рамош резерва на Евро 2024

Стюардът профуча покрай Роналдо и загуби баланс, заради което неволно влезе много грубо в краката на сънародника и съотборник на Кристиано - Гонсало Рамош. Нападателят на ПСЖ все пак се изправи, но куцаше.

Рамош все още не е записал игрови минути на Евро 2024. Напомняме, че именно той измести CR7 от стартовия състав на "мореплавателите" на Световното първенство по футбол 2022. Тогава обаче селекционер бе Фернандо Сантош, като до момента Роберто Мартинес ясно показва на кого ще разчита. Самият Кристиано Роналдо обаче още не е сред голмайсторите на Европейското първенство по футбол 2024.

Още: Брилянтен рейд: Детенце финтира цялата охрана, за да се докосне до Роналдо - реакцията на Кристиано казва всичко (ВИДЕО И СНИМКИ)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички