Най-известният фен на Европейското първенство по футбол 2024 - всички обожават добряка (ВИДЕО)


Най-известният фен на Европейското първенство по футбол 2024 - всички обожават добряка (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

394 0

От старта на Европейското първенство по футбол изминаха почти две седмици и след още 2 дена започва най-интересната част от турнира – елиминационната фаза. Дотук феновете имаха възможността да наблюдават някои запомнящи се сблъсъци, но както на всяко голямо първенство, любопитните случки не бяха свързани единствено със ставащото на зеления килим. Колоритът на турнирите от подобен ранг идва както от футболисти и треньори, така и от запомнящите се фенове, подкрепящи своите любимци.

С какво нашумя фенът на Германия Андре Шнура

Един от хората, за които спокойно можем да отбележим, че стана сензация на Евро 2024, е немецът Андре Шнура. Едва ли сте чували това име преди 2 седмици, но от старта на турнира все повече и повече този човек добива популярност по света. Неговите изпълнения с музикалния инструмент саксофон често огласят улиците в немските градове, където се провеждат двубоите.

Още: Класиране | резултати | голмайстори | програма на Европейско първенство по футбол

Голяма част от хората, които го слушат на живо или намират негови клипове в социалните мрежи, са впечатлени от неговите страхотни музикални качества, които са в допълнение към неговата натурална артистичност. Той може лесно да бъде намерен сред улиците не само поради тълпите, събрали се около него, но и от еднаквото му облекло, с което се облича. Неговата тениска е ретро екип на Германия на легендарния Руди Фьолер с девети номер на гърба. Също така е винаги със слънчеви очила и нарисувано знаме на Германия на лицето си.

Кръговратът на живота

Още: Пълна ТВ програма на Европейското първенство по футбол 2024 - кога и къде да гледаме всеки двубой от елиминациите

Последните седмици на саксофониста са, меко казано, изпълнени с различни емоции за него. Андре Шнура прекарва няколко години като преподавател в музикално училище, но броени дни преди започването на Европейското му е съобщено от неговите работодатели, че е уволнен от работата си.

Това явно обаче не го е демотивирало и половин месец по-късно той е един от най-слушаните музиканти в социалните мрежи. В тях саксофонистът с всеки ден трупа все повече и повече последователи, като бройката им е стотици хиляди души. Несъмнено това ще доведе и до доста оферти за работа към него. Не бива и да забравяме, че от Евро 2024 остават още доста сблъсъци, в които феновете ще очакват нови изпълнения от нашумелия музикант. Има и немалко привърженици, които искат да го видят и сред музикалните изпълнители преди финалния сблъсък.

Кои са най-харесваните негови изпълнения

Може би най-любимо на хората е неговото изпълнение на музиката от песента „Самба де Жанейро“, която е на немската поп група Белини. Някои от потребителите в социалните мрежи дори са я обявили за неофициалната песен на това Европейско. Друг често свирен от него хит е „Освободен от желания“ на италианската певица Гала.

Още: Йоахим Льов наследява Стойкович като селекционер на Сърбия след провала на Европейското по футбол?

Бизнесът му и желанието да помогне в мисията на Тони Кроос

Музикантът, добил популярност на настоящето Европейско първенство, разполага с бизнес, насочен към продажбата на саксофони. Компанията му се казва „Stalaxy”. Интересното е, че за продажба той е обявил и черния саксофон, с когото прави фурор в последно време. Можем да сме сигурни, че ако този инструмент остане за продан, ще има достатъчно заинтересовани да го закупят.

Самият саксофонист пък сподели, че за всеки продаден саксофон до края на годината той ще отделя по 150 евро на фондацията на Тони Крoос, която помага на тежко болни деца.

Тони Кроос

Още: Голмайсторът на Европейското по футбол - Жорж Микаутадзе, се нареди до Христо Стоичков и 5-кратен носител на Шампионска лига

„Освен, че желая все повече хора да заобичат музикалните изпълнения на саксофон, другата ми голяма цел е да дам нещо и от себе си на тях“, сподели за идеята си да помогне на благотворителната кауза Андре Шнура.

Защо няма мачове от Европейското първенство по футбол днес?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички