Нека играем лошо, но да печелим! Очакванията на Младен Кръстаич от квалификациите за Европейското първенство по футбол 2024


Нека играем лошо, но да печелим! Очакванията на Младен Кръстаич от квалификациите за Европейското първенство по футбол 2024
Снимка: Facebook: Team Bulgaria

2415 0

Националният селекционер на България по футбол - Младен Кръстаич, сподели очакванията си преди предстоящите квалификации за Европейското първенство по футбол през 2024-а година.

Специалистът не скри, че е радостен от видяното до момента от своите възпитаници, както и от състава, с който разполага. Той отличи фаворитите в групата, целта пред отбора и не пропусна да упрекне родните клубове.

Какво предстои пред България?

"Лъвовете" излизат срещу Черна гора в Разград в петък (24-и март) от 19:00 часа. 3 дни по-късно гостуват в Унгария от 21:45 часа. Последната си тренировка преди петъчния двубой ще проведат в четвъртък от 11:00 ч. на базата на Лудогорец.

Какви са впечатленията и кои са фаворитите в групата?

"Време е за евроквалификациите. Свършихме добра работа в този период откакто съм начело. Имаме голям брой опитни, както и голям брой млади, амбициозни играчи. Поставихме основите на един силен национален отбор. След двата приятелски мача следват срещи, в които се определят участниците за Европейското. Въпреки че всички съперници са в нашия регион, фаворит е Сърбия. Черна гора има силен отбор, който иска да се докаже, няма да е лесно. Унгария също е силна", коментира наставникът и продължи.

Целта и избраниците да я постигнат

"Целта пред нас е да продължим работата, която свършихме, да сме концентрирани и да даваме максимума от себе си.

Аз не съм човек, който обича да крие неща. Като завърши тренировката, ще определим състава. От 3-4 дни имам такъв в главата си. Има играчи, които искат да се докажат. Важно е те да покажат най-доброто срещу Черна гора", добави той, обръщайки внимание на самия мач.

Очакванията за мача с Черна гора

Ако ти хареса това съдържание, последвай ни във Viber ТУК за още интересни и любопитни статии!

„Очаквам тежък мач. Черна гора е по-опитният отбор, но ние имаме качества да се противопоставим. Играем мач за мач. Трябва да сме максимално концентрирани. Понякога играеш добре и не биеш, друг път играеш лошо и побеждаваш. Ако зависи от мен, ще играем лошо всеки мач, но ще печелим. Има мачове, в които съперникът просто не ти дава да играеш. Но затова футболът е интересен – не знаеш какво да очакваш", категоричен беше Кръстаич, след което изрече остри реплики по адрес на част от родните клубове и критиците си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички