Преклони ли се на Аллах? Какво точно каза Кристиано Роналдо, когато никой не го гледаше на Европейското по футбол? (ВИДЕО)


Преклони ли се на Аллах? Какво точно каза Кристиано Роналдо, когато никой не го гледаше на Европейското по футбол? (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

3367 0

Португалия успя да надвие състава на Чехия чрез победен гол на резервата Франсиско Консейсао в 92-та минута от срещата. Така мореплавателите започнаха успешно кампанията си на Европейското първенство по футбол в група „F”.

Това беше и по-специален двубой за звездата им Кристиано Роналдо, който стана първият в историята футболист, участвал на 6 Европейски. Първото му участие датира от вече по-далечната 2004 година. Ако легендарният нападател успее да се разпише на настоящето първенство, то той ще се превърне и в най-възрастният състезател, отбелязвал гол на турнира на Стария континент.

Кристиано Роналдо

Пропуснат шанс да влезе в историята

Едно от положенията, което се откри пред Кристиано Роналдо, беше свободен удар, който чешкият вратар успя спокойно да парира. Въпреки това тази ситуация остана широко дискутирана в последните часове, особено по социалните мрежи. Преди да изпълни прекия удар се вижда как легендата на Реал Мадрид и Манчестър Юнайтед отправя някакви думи към самия себе си. Доста хора след това се опитаха да познаят какво точно е изрекъл той чрез разчитане на устните му.

Още: Треньорът на Чехия изненада с това, което каза за Кристиано Роналдо след мача на Европейското първенство по футбол

Какво промърмори Роналдо

Някои запалянковци сметнаха, че Кристиано е промълвил „Ти ще вкараш“ с цел вътрешно да се мотивира преди своето изпълнение. Други обаче „разкодираха“ думите по различен начин. Според тях португалецът е казал „В името на Аллах“, но това е малко вероятно поради християнската религия, която изповядва Роналдо. В крайна сметка само самият нападател знае със сигурност какво си е продумал преди да стреля от свободния удар.

Селекционерът на Португалия с една забележка: Ето какво ще изисква от Кристиано Роналдо и компания на Европейското първенство

ВИДЕО: Реакцията на Кристиано Роналдо спрямо героя за Португалия на Европейското по футбол: Никой не говори за това

Лудост! Конър Макгрегър с дивашки залог за Кристиано Роналдо на Европейското - чака 1 млн. печалба

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички